Release 13 januari 2023

Volgen

 

Onkosten boeken

Let op: bij het boeken van onkosten kun je een foutmelding "tenminste één van bewerken verkooptarief is vereist" krijgen. We werken hard aan een hotfix en zullen die z.s.m. op productie zetten. Tot die tijd, ga naar Systeem > Rollen en open de rol van de gebruiker die de melding krijgt. Voeg (tijdelijk) de permissie "Bewerken verkooptarief eigen onkosten" toe. Het kan tot circa 15 minuten duren voordat het toevoegen van de permissie verwerkt is.

 

Gebruikers activeren of de-activeren

Bij de gebruikers is een nieuw veld Is Actief toegevoegd. Hiermee kun je een gebruiker op inactief zetten en hoef je de gebruiker dus niet meer te verwijderen. Inactieve gebruikers tellen niet mee voor de licentie.

aaaa.png

Bij het actief zetten van de gebruiker, vraagt QicsMilestones of je de medewerker ook wilt activeren. Zo kun je niet per ongeluk gebruikers activeren die je niet gebruikt.

 

Productie in bulk aanpassen

Met deze functionaliteit kun je bijvoorbeeld het aantal of de datum in één keer voor meerdere productieregels tegelijkertijd aanpassen. De productieregels die je in bulk kunt aanpassen zijn uren, onkosten en termijnen. Voorschotten en verrekeningen kun je niet in bulk aanpassen. 

De velden, die je in één keer kunt aanpassen, zijn:

Picture1.png

 

Prijs op termijnen aanpassen

Zodra je een artikel wisselt op een termijn, vraagt QicsMilestones nu of je ook de prijs wilt aanpassen.

Picture3.png

Aan een artikel kan namelijk een andere prijs zijn gekoppeld. QicsMilestones waarschuwt je middels deze melding dat je een wijziging kunt gaan doorvoeren:

Picture2.png

 

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk