Gebruikers bijbestellen of afbestellen

Volgen

Nieuwe gebruikers kunnen worden aangemaakt via het menu 'Gebruikers'. Via dit scherm kun je ook het aantal gebruikers in je licentie verhogen of verlagen. 

mceclip0.png

 

Gebruikers bijbestellen

Je wilt een nieuwe gebruiker aanmaken maar krijgt de melding dat 'het maximum aantal gebruikers is bereikt'.

Via de applicatie kun je heel eenvoudig een gebruiker bijbestellen die direct te gebruiken is:

mceclip0.png

 

Je kunt aangeven hoeveel gebruikers je bij wenst te bestellen en je bestelling bevestigen. Je ontvangt een e-mail waarin de bijbestelling wordt bevestigd. Het nieuwe aantal gebruikers is direct beschikbaar in QicsMilestones en zal op de volgende factuur in rekening worden gebracht.

 

Gebruikers afbestellen

 

NB: Zorg evervoor dat eventueel te factureren productie is goedgekeurd, voordat je gebruikers gaat afbestellen.

 

Voor het afbestellen van gebruikers, klik je op dit icoontje:

mceclip1.png

 

Er verschijnt dan het volgende scherm: 

blobid0.png

Achter het label 'Gebruikerslicenties' staat het aantal gebruikers wat je maximaal kunt aanmaken. Als je minder (of meer) licenties wilt hebben, kun je dit getal aanpassen en op 'Verstuur' klikken. Ook hier geldt dat het nieuwe gebruikersaantal direct beschikbaar is en op de eerstvolgende factuur in rekening wordt gebracht. 

LET OP: In bovenstaand voorbeeld is er een licentie van 45 gebruikers waarvan er 44 actief zijn. Je kunt in dat geval maximaal 1 gebruiker afbestellen. Wil je er meer afbestellen, dan dien je eerst het aantal actieve gebruikers aan te passen. 

 

Zie ook dit artikel waarin staat beschreven welke gebruikers meetellen in de licentie: https://support.qics.nl/hc/nl/articles/360027774871-Hoe-bepaalt-QicsMilestones-het-aantal-gebruikers-voor-mijn-abonnement-

 

 

 

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk