Wij helpen u online!

Volgen

Wij streven ernaar om iedere supportvraag die u heeft over onze producten zo snel mogelijk te beantwoorden. Hiervoor maakt Qics gebruik van Zendesk, een moderne tool die het makkelijk maakt om te communiceren met klanten. Wij noemen dit het ‘Qics Service Center’.

Op het ‘Qics Service Center’ vindt u veel gestelde vragen en de antwoorden hierop en heeft u de mogelijkheid om zelf een ‘ticket’ aan te maken waarmee u een support-verzoek indient. Alle binnengekomen vragen krijgen een ticketnummer en worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld.

In het Qics Service Center vindt u bovendien honderden inhoudelijke artikelen over onze producten en praktische handleidingen en tutorials die u op weg helpen. Grote kans dat het antwoord op uw vraag hier te vinden is.

Klik hier om direct naar het Qics Service Center toe te gaan.

Heeft u uw antwoord niet gevonden? U kunt op twee manieren een vraag bij ons stellen:

  • Ga naar de website support.qics.nl. Via ‘Een aanvraag indienen’ kunt u uw vraag stellen.
  • Ook kunt ook een e-mail sturen naar support@qics.nl. Uw vraag wordt dan automatisch geregistreerd.

In beide gevallen geldt: Formuleer uw vraag zo duidelijk mogelijk. Dit kan met tekst maar ook door een screenshot bij te voegen. U krijgt per e-mail de registratie van uw ticket bevestigd, waarna het ticket door onze afdeling Customer Service in behandeling wordt genomen. Hebben wij meer informatie nodig om uw vraag te beantwoorden, dan nemen wij contact met u op.

Waarom het Qics Service Center?

  • Gerichter 
    Als u uw vraag in het Qics Service Center stelt krijgt u direct gerelateerde artikelen of video’s te zien. Grote kans dat het antwoord dat u zoekt in één van deze artikelen of video’s te vinden is. Mist u antwoorden of onderwerpen? Schroom niet en meld dit ons per e-mail.
  • Eerlijker 
    Met dit systeem hanteren wij het zogeheten FiFo systeem, First in First out. Dit houdt in dat we klanten op volgorde van binnenkomst helpen. Bij urgente gevallen (bijvoorbeeld als het factureren niet lukt) zal de afdeling Customer Service uiteraard prioriteiten stellen.

Bellen is niet sneller

  • Onze medewerkers zijn continue bezig met het beantwoorden van vragen. Wij behandelen al onze klanten gelijk en willen de vragen dan ook beantwoorden op volgorde van binnenkomst. Wanneer u een medewerker van de afdeling Customer Service aan de telefoon krijgt, zal hij/ zij van uw vraag een ticket aanmaken en deze later afhandelen. Is iedereen op onze afdeling Customer Service in gesprek? Dan zal een andere Qics-medewerker u vragen alsnog een e-mail te sturen naar support@qics.nl. Dit kunt u voor zijn door uw vraag zelf alvast digitaal in te dienen. Uw vraag wordt daardoor hoogstwaarschijnlijk eerder beantwoord.
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk