2016-11 QicsTime met financiële of CRM pakketten koppelen

Volgen

Werkt u met QicsTime en wilt u daarnaast met een financieel of CRM pakket aan de slag? Dan vindt u hier een overzicht van de mogelijkheden. QicsTime kan aan een aantal populaire pakketten worden gekoppeld, middels een standaard koppeling.

Twinfield

TwinfieldWanneer u QicsTime aan Twinfield koppelt, is Twinfield leidend voor het aanmaken van stamgegevens zoals debiteuren, projecten, medewerkers en artikelen. Deze gegevens worden vervolgens gesynchroniseerd met QicsTime, waar u de stamgegevens kunt verrijken met gegevens die voor de urenregistratie en facturatie van belang zijn. Daarnaast kunt u verkoopboekingen exporteren naar Twinfield.

Exact Online 

Exact OnlineWanneer u QicsTime aan Exact Online koppelt, is Exact Online leidend voor het aanmaken van stamgegevens, zoals debiteuren, projecten, medewerkers en artikelen. Deze gegevens worden vervolgens gesynchroniseerd met QicsTime, waar u de stamgegevens kunt verrijken met gegevens die voor urenregistratie en facturatie van belang zijn. Daarnaast wordt er een verkoopfactuur of verkoopboeking (afhankelijk van de licentie die u heeft) aangemaakt in Exact Online.

Exact Globe Next 

Exact GlopbeWanneer u QicsTime aan Exact Globe Next koppelt, is Exact Globe Next leidend voor het aanmaken van stamgegevens, zoals debiteuren, projecten, medewerkers en artikelen. Deze gegevens worden vervolgens gesynchroniseerd met QicsTime, waar u de stamgegevens kunt verrijken met gegevens die voor urenregistratie en facturatie van belang zijn. Daarnaast wordt er een verkoopfactuur aangemaakt in Exact Globe Next. Ook kunnen we inkoopboekingen vanuit Exact Globe Next importeren in QicsTime en kosten- en omzetboekingen aanmaken op projectbasis in Exact Globe Next op basis van ingevoerde uren en verschotten in QicsTime.

Exact Synergy 

Exact SynergyWanneer u QicsTime aan Exact Synergy koppelt, is Exact Synergy leidend voor het aanmaken van stamgegevens, zoals debiteuren, projecten, medewerkers en artikelen. We kunnen planningen uit Exact Synergy importeren in de weekstaat van QicsTime en daarnaast geschreven uren in QicsTime terugschrijven in Exact Synergy (door het aanmaken van een verzoek). Het is bovendien mogelijk om een pdf van de factuur aan de klant in Exact Synergy te hangen.

AuditCase 

AuditcaseWanneer u QicsTime aan AuditCase koppelt, is AuditCase leidend voor het aanmaken van debiteuren. Daarnaast kunt u een pdf van de factuur aan de klant in AuditCase hangen.

 

U kunt QicsTime natuurlijk ook volledig zelfstandig gebruiken, zónder te koppelen met een financieel of CRM pakket. Alle stamgegevens worden in dat geval in QicsTime onderhouden en u kunt vanuit QicsTime factureren.

Naast de standaard koppelingen kunnen wij altijd kijken naar een maatwerkoplossing voor het koppelen van QicsTime aan een ander pakket. Indien u daar interesse in heeft, of gebruik wilt maken van een standaard koppeling, kunt u contact met ons opnemen via support@qics.nl.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk