Het verwerken van de facturen in Exact Globe of direct vanuit QicsTime

Volgen

Wanneer u in QicsTime Management bij Systeem > Algemene Instellingen > Divisies en Administraties > Divisies > Exporteren heeft gekozen voor Verwerk Factuur, hoeft u onderstaande stappen niet te doorlopen. QicsTime zorgt er dan voor dat de facturen automatisch worden verwerkt. 

U kunt handmatig de facturen verwerken via het volgende menupad in Exact Globe:

Factuur > Afdrukken > Verwerken 

Nadat u de facturen vanuit QicsTime heeft geëxporteerd, kunt u deze verwerken in Exact Globe. 

Afhankelijk van de instellingen in Exact Globe kan het zijn dat de facturen eerst nog gefiatteerd moeten worden voordat u ze kunt verwerken.

U kunt nu de facturen afdrukken vanuit Exact Globe. 

U kunt de facturen ook afdrukken vanuit QicsTime. QicsTime maakt gebruik van de factuurhistorie van Exact Globe. Het voordeel van het printen vanuit QicsTime is dat er meer mogelijk is m.b.t. het ontwerpen van factuurlay-outs. U kunt bijvoorbeeld per klant aangeven of u een factuurspecificatie bij de factuur wilt printen. 

Na het definitief verwerken van de facturen in Exact Globe worden de facturen geprint. Indien gewenst kunt u ervoor zorgen dat deze facturen niet op de printer afgedrukt worden, maar naar een bestand. Hiervoor gaat u vanuit het hoofdmenu in Exact Globe naar Bestand > Printerinstellingen > specifiek > Microsoft Office Document Image Writer.

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk