Instellingen die betrekking hebben op de tariefbepaling

Volgen

Uitleg van alle Algemene Instellingen in QicsTime, die betrekking hebben op de tariefbepaling: 

Standaardtarieven: 

Bepaling:

Hoe wordt in uw organisatie (in de meest voorkomende gevallen) het tarief bepaald? Is dit variabel per project, per klant, per medewerker of per artikel? De instelling die u hier maakt, is een algemene instelling die geldt bij het aanmaken van een project. Daarna kunt u altijd de tariefbepaling voor dat specifieke project nog wijzigen (voor meer informatie over tariefstellingen per project, zie Hoofdstuk 12.3. Het inrichten van nacalculatie projecten in QicsTime).

Medewerker:

Hier kunt u een standaardtarief per uur, per medewerker invoeren. Bij de stamgegevens van de medewerker kunt u een afwijkend tarief ingeven (voor meer informatie over het aanmaken van tarieven per medewerker zie Hoofdstuk 2.4. Medewerkers aanmaken).

Medewerker intern:

Hier kunt u de kostprijs (per uur) van een medewerker invoeren. Dit tarief kan gebruikt worden voor rapportagedoeleinden. Er worden geen kostprijsboekingen in Exact Globe vanuit QicsTime aangemaakt.

Klant:

Hier kunt u het standaardtarief per klant invoeren.

Project:

Hier kunt u het standaardtarief per project invoeren.

LET OP: De instellingen m.b.t. tarieven die op een project zijn aangemaakt, zijn altijd bepalend voor wat er uiteindelijk gefactureerd gaat worden.

 

 

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk