Vragen, suggesties & community

Volgen

Het QicsMilestones Service Center bevat vrijwel alle informatie over QicsMilestones. Via de zoekfunctie en menu’s vindt u snel wat u nodig heeft.

Zijn er toch vragen waarop u het antwoord niet vindt, dan helpen onze support medewerkers u daar graag mee. Ook zien we suggesties voor verbeteringen graag tegemoet.

Vragen
Vragen over de functionaliteit dient u in op het Service Center via [Een aanvraag indienen] of mailt u naar support@qics.nl.

Per e-mail wordt u op de hoogte gehouden over de vorderingen. Wilt u zelf de status volgen, meldt u zich dan aan via [Aanmelden] links bovenin uw scherm. Toelichting over het aanmelden vindt u via deze link.

Suggesties
Heeft u suggesties voor verbeteringen binnen QicsMilestones, dan zien we die graag tegemoet op onze Community pagina. U dient uw suggestie in via [QicsMilestones - suggesties].

Community
Via de community kunt u in contact komen met andere gebruikers en medewerkers van Qics die betrokken zijn bij de ontwikkeling van Qics-producten. U kunt een discussie starten of een productsuggestie indienen voor QicsMilestones. Ons product team is erg geïnteresseerd in uw ideeën om onze producten te verbeteren. Op deze manier kunnen wij via ‘vraag en antwoord’ er achter komen hoe belangrijk deze aanpassing voor u is. Andere gebruikers kunnen op uw bericht reageren. Als er veel gebruikers zijn met dezelfde wens kunnen wij besluiten om het product uit te breiden met de gevraagde functionaliteit.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk