Release 09 februari 2024

Volgen

Wijzigingen:

  • Mutatieredenen kunnen inactief worden gemaakt;
  • Groepering in facturen op projectcode.

Let op: onder aan dit artikel staan belangrijke wijzingen m.b.t. de API, voor wie zelf koppelt met QicsMilestones. Deze wijzigingen gaan niet over de standaard koppeling met de financiële administratie, maar gaan over eigen maatwerk.

Mutatieredenen kunnen inactief worden gemaakt

Worden factuurregels in de factuurvoorstellen aangepast, dan kan (of moet vaak verplicht), een mutatiereden worden opgegeven. Deze mutatieredenen worden beheerd en uitgebreid via het menu Organisatie/Meer.../Mutatieredenen factuur. Tot voor kort was het niet mogelijk om een mutatiereden inactief te maken, maar daar hebben we verandering in aangebracht:

Mutatieredenen die niet meer in gebruik zijn, kunnen inactief worden gemaakt. Dit maakt het werken met de mutatieredenen in de factuurvoorstellen een stuk overzichtelijker en voorkomt vergissingen.

Groepering in facturen op projectcode

In een geopend factuurvoorstel kunnen factuurregels worden gegroepeerd op project:

Omdat in een factuurvoorstel projecten voor kunnen komen met dezelfde projectnaam, is de groepering aangepast van projectnaam naar projectcode. Alle projecten worden hierdoor apart gegroepeerd, waardoor altijd het juiste inzicht per project wordt geboden. 

API

Facturatie-afspraken kunnen worden aangemaakt, geüpdatet en verwijderd via de Web API.

Velden die in de database beschikbaar zijn, maar misten in het OverviewInvoiceLine endpoint zijn toegevoegd aan de API.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk