Welke tarieven kan ik vastleggen?

Volgen

In QicsMilestones wordt op vier niveaus met tarieven gewerkt:

Artikelen
Medewerkers
Klanten
Projecten

Timescope van een tarief

Tarieven hebben een geldigheidsduur en zijn geldig vanaf de aangegeven startdatum tot de startdatum van een eventueel ander tarief. 

Voorbeeld:

In 2018 gold een uurtarief van € 100, terwijl het uurtarief voor 2019 is vastgesteld op € 105. Het uurtarief van 2019 heeft een startdatum van 1 januari 2019. Dit betekent dat het tarief van 2018 geldig is vanaf de startdatum van dat tarief tot en met 31 december 2018. 

Het customizen van tarieven

Tarieven kunnen aangepast worden op medewerkersniveau, klantniveau en projectniveau. Dit houdt in dat tarieven bijvoorbeeld voor bepaalde medewerkers, klanten of projecten aangepast kunnen worden, zonder dat het originele tarief voor het betreffende artikel aangepast hoeft te worden. 

Voorbeeld:

Het originele tarief voor het artikel projectleiding is € 100. Voor medewerker X kan dan het tarief voor het artikel projectleiding aangepast worden naar € 90, zonder dat dit invloed heeft op het originele tarief van € 100 voor projectleiding. Ook wanneer het originele tarief voor projectleiding verandert, zal het medewerkerstarief van medewerker X voor projectleiding niet mee veranderen. 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk