Instellen van een timer voor de pincode invoer

Volgen

Voor het invoeren van de pincode, is het mogelijk om per gezamenlijke gebruiker in te stellen wanneer de pincode ingevoerd moet worden. Dat kan na login in Procs of per taak. Per gebruiker is in te stellen hoe lang de pincode onthouden moet worden. 

Op deze manier hoeft een medewerker niet bij elke taak een pincode in te voeren en kan er gemakkelijk een aantal taken achter elkaar worden afgevinkt. Bijvoorbeeld aan het einde van een dienst waarbij de afrondende taken worden afgevinkt.

Navigeer voor het instellen van de pincode timer naar het menu 'Gebruiker'. Klik op de gebruiker waarvoor de instelling moet gelden. Dit geldt alleen voor gezamenlijke accounts, dus accounts waar meerdere medewerkers tegelijkertijd op werken. Gebruikers die niet gezamenlijk werken, hoeven geen pincode in te voeren bij het inloggen omdat Procs dan meteen herkent wie werkt op het account.

 

 

In het invoerveld Pin remember (min) kan het aantal minuten ingevoerd worden hoe lang de pincode van een medewerker bewaard moet blijven. Klik vervolgens op opslaan, om de wijziging door te voeren.

Als er 0 wordt ingevoerd of als het veld wordt leeggelaten, dient de medewerker per taak de pincode in te voeren.

Bij deze instelling wordt de pincode ingevoerd na het inloggen in Procs. Hierna wordt de pincode na het ingestelde aantal minuten automatisch weer vergeten.

Links onderin is tevens de knop  toegevoegd  waarmee handmatig de pincode gereset kan worden. Bijvoorbeeld als iemand klaar is met het afvinken van taken, kan deze persoon deze knop indrukken om een collega op hetzelfde account te kunnen laten werken.

 

 

 

 

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk