Wat is een gebruiker?

Volgen

Wat is een gebruiker?

 

Een gebruiker is een profiel dat in Procs aangemaakt wordt waarmee in Procs ingelogd kan worden. Een gebruikersprofiel heeft altijd het format van een emailadres. Dit is meestal het email adres van uw bedrijf. Een gebruikersprofiel heeft ook altijd een wachtwoord:

 

Is een gebruiker persoonsgebonden?

 

Een gebruiker kan persoonsgebonden zijn maar er kunnen ook meerdere medewerkers op 1 gebruikersprofiel werken. Dit hangt in de regel af van de checklijsten. Als er meerdere mensen op 1 checklijst werken (bijvoorbeeld in een afdeling) dan is het belangrijk dat ze deze via hetzelfde profiel kunnen benaderen. Is een checklijst bedoeld voor 1 persoon dan kan deze persoon een eigen gebruikersprofiel krijgen.

Voorbeeld 1: In de receptie van uw hotel werken 2 receptionisten per shift. Zij werken samen 1 checklijst af. Dan kunnen zij allebei inloggen op het gebruikersprofiel: receptie@hotel.nl en daarin werken op een checklijst.

Voorbeeld 2: Dezelfde receptie wordt aangestuurd door 1 receptie manager. De persoon werkt vanuit zijn of haar eigen gebruikersprofiel omdat ze deze niet hoeft te delen met een ander persoon.

 

Is een gebruiker hetzelfde als een medewerker?

 

Een gebruiker is niet hetzelfde als een medewerker. Een medewerker kan op een gebruikersprofiel werken maar niet andersom. Een profiel van een medewerker is persoonsgebonden en kan niet gedeeld worden met anderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zie voor meer info: Aanmaken gebruiker, rechten gebruikers

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk