Waarom kan ik niet herberekenen wanneer er een melding op de proeffactuur staat zodat de meldingen weggaan?

Volgen

Op onderstaand proeffactuur staan meldingen maar het lukt niet om te herberekenen zodat de meldingen dan verdwijnen en  dan vervolgens de factuur definitief gemaakt kan worden.

Je hebt WMO fouten en waarschuwingen.

Bij fouten kan je de factuur niet definitief maken en is de knop [WMO declaratie] rood. Definitief maken kan pas na herberekenen.

Bij waarschuwingen zoals in onderstaand voorbeeld kan je de factuur wel definitief maken en is de knop [WMO declaratie] groen. Herberekenen mag niet, er zijn namelijk geen fouten. Het is tenslotte een waarschuwing.

Wanneer je op het i-tje klikt achter de medling voor details dan zie je onderin og het een gfout dan wel waarschuwing betreft:

Dus ondanks de waarschuwingen kan je de factuur gewoon definitief maken.