Release 13 mei 2022

Volgen

Meerdere facturatieafspraken tegelijk bewerken

Vanuit het project kun je nu meerdere facturatieafspraken selecteren en bewerken. 

mceclip0.png

Wanneer je op 'Wijzig meerdere waarden klikt, kun je via een pop up een groot aantal velden aanpassen:

mceclip1.png

 

Waarschuwing wanneer de oAuth gebruiker verloopt

In QicsMilestones worden zogenaamde oAuth gebruikers gebruikt om gavlideerd toegang te krijgen tot de aan QicsMilestones gekoppelde systemen, zoals Twinfield of Exact Online. Dergelijke gebruikers moeten na een bepaalde tijd opnieuw geauthenticeerd worden. 

mceclip2.png

Er is nu een nieuwe systeeminstelling, waarbij je in kunt stellen welke gebruiker er op de hoogte gesteld moet worden van het verlopen van deze authenticatie. Ook kun je daar instellen hoeveel dagen voor het verlopen van de autheticatie deze gebruiker gewaarschuwd moet worden. 

mceclip3.png

Uitgebreide pop up met productiviteit en verlof

Wanneer je bij het invoeren van uren met de muis op de naam van de medewerker gaat staan, tonen we nu een pop up met meer informatie over de productiviteit, het vakantiesaldo en het tijd-voor-tijd saldo:

mceclip4.png

 

Dagplanning voorvullen bij het invoeren van uren 

Bij het scherm voor het invoeren van uren en onkosten hebben we een instelling toegevoegd voor het kunnen voorvullen van dagplanningen. 

mceclip5.png

 

Wanneer deze instelling op 'Nee' staat, worden de geplande uren van de dagplanningen (bij de pop up voor het importeren van de planningen) alleen in een blauw bolletje getooond, om aan te geven hoeveel uur er op die dag stond gepland:

mceclip8.png

Door vervolgens op het kalendericoontje van de betreffende dag te klikken, kunnen de geplande uren daadwerkelijk op die dag worden ingevoerd:

mceclip10.png

 

Wanneer deze instelling op 'Ja' staat, worden de geplande uren van de dagplanningen (bij de pop up voor het importeren van de planningen) al direct voorgevuld met de waarde van de dagplanning:

mceclip9.png

 

 

 

 

 

 

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk