Release 23 oktober 2020

Volgen

 

De releasenotes zijn ook op video te bekijken, zie https://youtu.be/zNURB4CVPh0

Planningen uit andere bedrijven bewerken

De eerste wijziging die wij hebben doorgevoerd, zit op het gebied van capaciteitsplanning. Daar kun je een planning maken over meerdere bedrijven heen. Voorheen was het niet mogelijk om een planningsregel te bewerken die gepland was in een ander bedrijf. Dat hebben wij nu deels wel mogelijk gemaakt. Je kunt de planning zelf toevoegen of wijzigen voor zo'n regel, maar je kunt niet alle eigenschappen wijzigen. Wil je toch die eigenschappen wijzigen, dan zul je moeten switchen naar het bedrijf waarin die planning is gemaakt. Dan kunnen alle eigenschappen worden bijgewerkt. 

 

Begintijd ingeven bij een dagplanning

Als je koos voor een dagplanning, dan kon je daar alleen het aantal uur in geven dat je op een dag iemand wilde inplannen. Nu hebben wij dat uitgebreid. Je kunt nu ook een starttijd ingeven.

mceclip0.png

 

 

Factuurdatum instelbaar

Wanneer je facturen gaat genereren, staat de factuurdatum al voor gevuld met de datum van vandaag.

Daar hebben wij nu een keuze van gemaakt: je kunt of aangeven dat hij de datum van vandaag moet invullen of je kunt aangeven dat je pas de datum wilt toekennen op het moment dat hij gaat verwerken. Als dat het geval is, is de datum bij het genereren leeg en wordt die automatisch toegekend op het moment dat de factuur verwerkt wordt.

mceclip1.png

 

Kostprijzen verbergen

In QicsMilestones kun je per medewerker kostprijzen vastleggen. Dat kan gevoelige informatie zijn, als die kostprijs gerelateerd is aan het salaris dat iemand verdient bijvoorbeeld. We hebben nu een mogelijkheid ingebouwd om die kostprijzen te verbergen. Dus je kunt iemand een recht geven om de kostprijzen te zien. Heeft iemand dat recht niet, zal hij nergens in de applicatie kostprijzen tegen kunnen komen.

mceclip3.png

 

Direct verrekening klaarzetten

Vanaf deze release creëren wij bij het aanmaken van een voorschot, ook gelijk een verrekening onder water. Dan kun je dus in de facturatie voortgang goed zien wat er al gefactureerd is en wat er nog gefactureerd moet worden. 

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk