Summer Course Webinar 'Tips & Tricks QicsMilestones'

Volgen

Krijg tips van de consultants die dagelijks met de software werken. Met deze handigheidjes en weetjes wordt het werken met QicsMilestones nog leuker en makkelijker!

Wanneer?

28 juli 2020 15:30 uur Deelnemen
6 augustus 2020 15:30 uur Deelnemen

Deelnemen

U hoeft zich niet aan te melden voor de webinars. U kunt zo ‘digitaal komen binnenlopen’. Vanaf tien minuten voor aanvang van het webinar kunt u klikken op de betreffende hyperlink hierboven en daardoor direct deelnemen aan de MS Teams vergadering.