Gratis webinars

Volgen

Komende weken organiseren wij een aantal webinars voor QicsMilestones gebruikers. Vanaf uw eigen werkplek kunt u zo kennis maken met nieuwe mogelijkheden van onze software.

We hebben webinars met drie verschillende onderwerpen gepland waaraan u en uw collega’s kosteloos en zonder reserveren kunnen deelnemen. De onderwerpen zijn:

• Capaciteitsplanning
    Krijg inzicht in ‘wie doet wat’ en bespaar veel tijd op urenregistratie.
  • Nieuwe Power BI Template
    Meer data en inzichten voor uw kantoor via nieuwe rapporten.
  • Van Silverlight naar HTML
    Microsoft stopt met Silverlight. Overstappen naar de HTML-versie is hét alternatief. Maar hoe werkt dat?

Details

U hoeft zich niet aan te melden voor de webinars. U kunt zo ‘digitaal komen binnenlopen’. Vanaf tien minuten voor aanvang van het webinar kunt u klikken op de hyperlink die hoort bij een webinar en direct deelnemen aan de MS Teams vergadering.  De data, tijden en de links naar de MS Teams vergaderingen voor de webinars vindt u hier:

________________________________________________________________________________________

WEBINAR 1 - Capaciteitsplanning

U kunt uw bedrijf of afdeling beter aansturen als u de werkzaamheden, voor verschillende medewerkers én klanten inplant. Het bewaken van de capaciteit en deadlines en het voorkomen van problemen is belangrijk. Met de module planning maakt u online een week- of dagplanning en houdt u grip.

Tijdens dit webinar komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Het maken van een capaciteitsplanning
  • Inzicht krijgen in beschikbare capaciteit en werkdruk
  • Budgetbewaking tijdens het plannen
  • Forecasten op basis van de planning
  • Planning gebruiken voor urenregistratie

Capaciteitsplanning
Klik hier om deel te nemen op maandag 25 mei 2020 - 15:30 uur

________________________________________________________________________________________

WEBINAR 2 - Nieuwe Power BI Template

Met Power BI kunt u de mooiste dashboards en analyses maken. Deze maand lanceren we een nieuwe Power BI template, met meer rapporten en meer informatiegebieden die u kunt gebruiken in uw analyses en rapportages. Dit webinar is een must voor iedereen die meer uit zijn data wil halen.

Tijdens dit webinar komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • De nieuwe rapporten in Power BI
  • Uitleg nieuwe informatiegebieden
  • Zelf rapporten maken in Power BI
  • Overstappen van de oude naar de nieuwe Power BI template

Nieuwe Power BI Template
Klik
hier om deel te nemen op vrijdag 5 juni 2020 - 15:30 uur

________________________________________________________________________________________

WEBINAR 3 - Van Silverlight naar HTML

Microsoft stopt met Silverlight, vandaar dat wij vanaf juni 2021 ook stoppen met de ondersteuning van de Silverlight-versie van QicsMilestones. Werkt u nog met deze Silverlight-versie en moet u dus nog overstappen? Meld u dan aan voor dit webinar en leer waar u rekening mee moet houden.

Tijdens dit webinar komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Wat is er nieuw in de HTML-versie
  • Hoe moet ik overstappen naar de HTML-versie?
    • Verschillende overstap scenario's
    • Do's en don'ts
    • Ervaringen van andere klanten

Van Silverlight naar HTML
Klik hier om deel te nemen op vrijdag 29 mei 2020 - 15:30 uur
Klik
hier om deel te nemen op maandag 8 juni 2020 - 15:30 uur