Release 8 mei 2020

Volgen

Capaciteitsplanning - smallere rijen en kolommen

De hoogte van de rijen en de breedte van de kolommen zijn aangepast , waardoor er meer medewerkers en meer weken op het scherm zichtbaar zijn.

Informatie over de contract- en normuren per medewerker zijn zichtbaar als u met de muis op de medewerker gaat staan. Informatie over de start- en einddatum van een bepaalde week zijn zichtbaar als u met de muis op de week gaat staan. 

  meer informatie op één schermmceclip0.png

  norm- en contracturen per medewerker

mceclip1.png

 Begin - en einddatum van een week

mceclip2.png

 

Capaciteitsplanning - Urenregistratie op planning die nog 'in optie' is

Het schrijven van uren op een planningsregel die de status 'in optie' heeft, is niet meer mogelijk. Dit om te voorkomen dat medewerkers tijd schrijven op een project/planning die nog niet definitief is. 

mceclip3.png

Capaciteitsplanning - de kolom 'Functie medewerker' is toegevoegd

Op het planningsscherm is het mogelijk om de functie van de medewerker zichtbaar te maken. Indien u deze kolom toevoegt, kunt u er ook op filteren. 

mceclip4.png

mceclip5.png

Mogelijkheid om gevoelige urenregistraties te verbergen. 

We hebben de mogelijkheden uitgebreid waarmee we geschreven uren van bepaalde medewerkers kunnen verbergen voor andere medewerkers. 

Dit hebben we gedaan door een recht toe te voegen met de naam 'De gebruiker kan medewerkers toevoegen/verwijderen bij de pagina 'goedkeuren weekstaat.' 

mceclip6.png

Dit recht wordt bij deze nieuwe release toegevoegd aan alle rollen. Indien u gebruik wilt maken van deze nieuwe functionaliteit, moet u het recht dus verwijderen bij de gewenste rollen. 

Wanneer een gebruiker dit recht niet heeft, kan hij/zij geen medewerkers meer toevoegen bij de pagina 'goedkeuren weekstaat'. Wanneer u doorzoomt naar de details vanuit de pagina 'goedkeuren weekstaat', kan de gebruiker geen andere medewerkers selecteren dan de medewerkers die op het scherm 'goedkeuren weekstaat' zichtbaar zijn. 

 

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk