Release notes 20 december 2019

Volgen

Tarieven exporteren vanuit meerdere bedrijven tegelijk

Voorheen konden tarieven alleen per bedrijf geëxporteerd worden. Het importeren van tarieven in meerdere bedrijven tegelijk is al langere tijd mogelijk. Het is nu mogelijk gemaakt om voor meerdere bedrijven tegelijk tarieven te exporteren. Bij het exporteren van de tarieven verschijnt een tabblad ‘bedrijven’ waarop u kunt aangeven van welke bedrijven de tarieven geëxporteerd moeten worden. Het bedrijf waar vanuit u de exporteer-actie heeft opgestart, is al geselecteerd. U dient minimaal één bedrijf te selecteren.

Budgetregels kunnen aangepast worden zonder de regel te openen

Het is nu mogelijk om de belangrijkste velden van een budgetregel direct in het scherm aan te passen, zonder de betreffende regel te hoeven openen.

Het gaat om de volgende velden:

• Naam
  • Budget uren
  • Budget uren (bedrag)
  • Budget uren (kostprijs)
  • Budget onkosten

U kunt de waarde aapassen door te dubbeklikken op het veld. Met de <tab> toets kunt u naar het volgende aanpasbare veld op uw scherm, indien aanwezig.

De artikelprijs wordt gebruikt bij het aanmaken van een termijnbedrag

Wanneer u bij het aanmaken van een termijnbedrag een artikel selecteert, wordt nu de prijs opgehaald van het geselecteerde artikel. Voorheen moest deze waarde handmatig ingegeven worden.

Mogelijkheid om financiële informatie te verbergen bij het invoeren van uren en onkosten

Er is een recht toegevoegd waarmee u kunt instellen of iemand financiële informatie kan zien tijdens het boeken van uren en onkosten. Dii recht heet ‘Bekijk financiële informatie op de pagina ‘Invoeren uren en onkosten’

Een gebruiker die het recht heeft, ziet de rij ‘Productie’ en kan op ‘Meer…’ klikken om de details van het budget te bekijken:

Een gebruiker die dit recht niet heeft, ziet alleen de volgende informatie en kan niet doorklikken naar de budgetten: