Foutmelding 'facturatie-afspraak is vereist'. Hoe te verhelpen?

Volgen

Helaas is er tijdens de laatste update een fout in de software geslopen waardoor u tijdens het aanpassen van een factuurregel de melding 'Facturatie-afspraak is vereist' te zien krijgt:

Wij zullen dit probleem zo snel mogelijk oplossen in een hotfix.

Tot die tijd is er een work-around, waardoor de foutmelding verdwijnt: u dient de kolom 'facturatie-afspraak' aan het facturatie-scherm tot te voegen. Zodra de kolom is toegevoegd, komt de melding niet meer voor.

Het toevoegen van de kolom gaat als volgt:

1.  klik op het 'wieltje' bovenaan de pagina.

2.  Selecteer aan de linkerkant het veld 'Facturatie-afspraak' en klik op het pijltje naar rechts:

3. Klik daarna op 'OK'. het veld is toegevoegd aan uw scherm:

Wanneer u nu een regel wijzigt, verschijnt er (zoals het hoort) geen foutmelding.

Excuses voor het ongemak!