Release 15 februari 2019

Volgen

Wat is er veranderd in de laatste release van QicsMilestones? U vindt het hier.

Notities vastleggen bij een budgetregel

 

U kunt als gebruiker notities vastleggen op een budgetregel. Deze informatie is ook als kolom beschikbaar bij de overzichtspagina van de budgetregels bij de budget breakdown.

 

screen_1.png

   

 

Tarieven vastleggen bij facturatie-afspraken die u niet op basis van uren factureert

 

U kunt nu op alle facturatie-afspraken tarieven vastleggen, zelfs als u deze tarieven niet gebruikt bij het factureren. De vastgelegde tarieven gebruikt u dan in rapporten en overzichten. Zo kunt u uren tegen het vastgelegde tarief vergelijken met gefactureerde termijnbedragen.

 

Screen_2.png


 

 

Budgetten verbergen bij het schrijven van uren en onkosten

 

Wie uren en onkosten op een project schrijft, ziet de bijbehorende budgetten en budgetbestedingen. Voor sommige projecten is dit niet wenselijk. Bij een vakantieproject mag een medewerker niet de vakantie-opnames van zijn collega’s zien. Daarom is er een projectinstelling toegevoegd waarmee het budget verborgen is bij het invoeren van uren en onkosten.

 

Screen_3.png

 

 

Klant selecteren bij het kopiëren van een facturatie-afspraak

 

U kunt nu bij het kopiëren van de facturatie-afspraak klant (orderdebiteur) en debiteur (factuurdebiteur) instellen. Bij het selecteren van een klant, neemt QM de debiteur van de betreffende klant mee. De gebruiker kan deze waarde wijzigen.

 

Screen_4.png

 

 

Nieuwe standaard handmatige factuurregel

 

Wanneer een gebruiker handmatig een factuurregel toevoegt aan een factuur, is het type van deze regel ‘uur’. Voorheen was dat ‘termijn’, wat in veel gevallen niet het juiste type was.


Vorige release: januari 2019

Volgende release: maart 2019

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk