Waar kan ik het aantal vakantie-uren vinden waar ik recht op heb?

Volgen

Vakantie-uren opvragen is in de HTML-versie van QicsMilestones (QM) een fluitje van een cent. Er zijn twee manieren om dat te doen. We laten ze u hieronder zien.

Configureert u de instellingen voor uw collega's in QM? En zoekt u een overzicht van het aantal uren van uw collega's? Dan is deze eerste methode iets voor u.

Vakantie-uren opvragen – methode 1

Klik op:

• Organisatie

• Medewerker

• Algemeen

Het tweede veld vanaf beneden bekeken is vakantie-uren. Het aantal uren wat de medewerker tot zijn beschikking heeft, staat hier vermeld. In het voorbeeld 200 uur.

Vakantie-uren opvragen – methode 2

Er is nog een manier om het aantal vakantie-uren op te vragen, namelijk via de weekstaat. Met deze methode kunnen alle gebruikers zien hoe het ervoor staat met hun vakantie-uren.

Let wel, u ziet het aantal uren van de huidige gebruiker. Stel dat u bent ingelogd, dan zie u alleen uw uren hier staan.

Klik op:

• Uren invoeren

• selecteer de medewerker om wie het gaat

Door nu met de muis boven de naam te zweven, krijgt u een schat aan informatie over alles wat met vakantie-uren te maken heeft.

We lezen met u mee:

Zoals u ziet bedraagt ook hier het aantal vakantie-uren 200. Dat kan kloppen, want dat getal zag u al eerder terugkomen met de eerste methode.

Vakantie-uren registeren

In het artikel Leer in 5 stappen vakantie-uren boeken in QicsMilestones helpen wij u het aantal aantal vakantie-uren te registreren waar uw medewerker contractueel recht op heeft.