Waarom moet ik een klantrelatie maken van mijn eigen bedrijf?

Volgen

Het aanmaken van een klant voor het boeken van vakantie of verlof voelt in de eerste instantie wat onwennig. Het gaat hier namelijk om uw eigen bedrijf, en u bent toch geen klant van uzelf?

Noodzakelijk voor de software

Vanuit het perspectief van de software valt daar nader bekeken toch wel iets te zeggen.

Hoe kan het systeem uren boeken als het niet weet van welke organisatie het dat moet boeken?

Daarom maakt u een klant.

Dit als een terzijde voor gevorderde gebruikers. Als u dat nog niet bent, kunt u dit ter kennisgeving aannemen en verder gaan met het stappenplan