QicsMilestones Silverlight stopt per 30 juni 2021

Volgen

30 juni 2021 stopt QicsMilestones met de Silverlight versie. Dit als gevolg van een beslissing vanuit Microsoft: Microsoft stopt namelijk met de ondersteuning van Silverlight op 12 oktober 2021.

Vanaf 12 oktober 2021 worden er vanuit Microsoft geen nieuwe kwaliteits- of beveiligingsupdates meer uitgebracht voor Silverlight. Dit maakt het platform vanaf die datum onbetrouwbaar en onveilig om te gebruiken. Wij hebben besloten niet te wachten tot oktober en stoppen per 30 juni 2021 onze QicsMilestones Silverlight versie.

Enkele jaren geleden zijn wij gestart met het ontwikkelen van een vervanging van de Silverlight versie: QicsMilestones HTML. Inloggen in deze versie gaat met de bij jou bekende inloggegevens via de link: https://qicsmilestones.qics.nl/HTML/ .

Voordelen

Naast dat de huidige QicsMilestones versie op een nieuw platform is gebouwd, is deze ook verder doorontwikkeld. Zo kan er in de nieuwe versie bijvoorbeeld een stuk sneller worden gefactureerd. We hebben hiervoor enkele video's gemaakt die je op weg kunnen helpen met factureren:

Overstappen naar HTML

Wil je overstappen naar de HTML versie, maar weet je nog niet goed hoe? Stuur dan een mail naar support@qics.nl. Wij plannen dan zo snel als mogelijk een afspraak voor consultancy met je in om je met de overgang naar HTML te helpen.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk