Hoe kan ik een factuur met het UBL bestand als bijlage toevoegen?

Volgen

Wanneer facturen per e-mail aan klanten worden verstuurd, kunt u een PDF bestand, een XML bestand, of beiden toevoegen.  Voor het versturen van een UBL bestand moet hier ‘een XML bestand’ of ‘beide’ worden gekozen. Voor meer informatie zie: 7.36 Hoe kan ik ‘type factuurbijlage’ bij relaties aanpassen?

Als u dat correct heeft ingesteld, kunt u via de volgende stappen een factuur, met het UBL bestand als bijlage, verzenden:

• Ga naar [Facturatie] -> [Facturen versturen].
  • Rechtsklik op de desbetreffende factuur.
  • Klik op [Versturen testen] als u de UBL factuur naar een test emailadres wilt sturen.
  • Klik op [Verstuur] om hem definitief te versturen. Vraag aan uw klant naar welk email-adres de UBL factuur verstuurd moet worden en leg dit email-adres op klantniveau in QicsMilestones vast.

Ga terug naar het overzicht hoe kan ik factureren met UBL?