Hoe kan ik factureren met UBL?

Volgen

QicsMilestones kan vanaf nu ook facturen in UBL formaat versturen. Om UBL facturatie mogelijk te maken, zijn een aantal velden volgens de UBL standaard toegevoegd. Klik op de blauwe linkjes om te lezen hoe u de desbetreffende velden aan kunt passen.

Om met UBL te factureren moet u de volgende velden aanpassen:

1. Valutainstellingen:

2. Bedrijfsinstellingen:

3. Relatieinstellingen:

Zodra u deze gegevens heeft ingesteld, kunt u op twee manieren een UBL bestand genereren:

Door factuurgegevens van een reeds verwerkte factuur te downloaden:
Hoe kan ik factuurgegevens van een reeds verwerkte factuur downloaden?

Door de factuur (met het UBL bestand als bijlage) te mailen:
Hoe kan ik een factuur met het UBL bestand als bijlage toevoegen?