De koppeling naar Exact Online is verbroken. Wat moet ik doen?

Volgen

Om veiligheidsredenen wordt vanuit Exact jaarlijks de toegang vanuit QicsMilestones naar Exact Online verbroken en dient de koppeling te worden geauthentiseerd:

• Ga naar [Systeem] -> [oAuth gebruiker].
  • Selecteer de gebruikersnaam en klik op [Authenticatie] of rechtsklik met uw muis op [Authenticatie].
  • Voer in dit inlogscherm van Exact Online (EOL) de gebruikersnaam en het wachtwoord van de EOL-gebruiker in, die wordt gebruikt voor de synchronisatie met QicsMilestones, en klik op [Login].

LET OP !! Het is belangrijk dat u de naam en het wachtwoord niet verandert, anders wordt de koppeling niet hersteld.

Nadat u bent ingelogd, keert u terug naar QicsMilestones en ververst u het oAuth-gebruikersscherm. U kunt nu zien dat de oAuth-gebruiker is geauthentiseerd in QicsMilestones en de datum waarop deze authenticatie zal verlopen.