Hoe importeer ik uren en onkosten?

Volgen

Om de data goed te kunnen importeren, moet u een leeg Excel-template gebruiken. Deze kunt u downloaden in de Silverlight-versie van QicsMilestones:

• Ga naar [Instellingen; Gegevens importeren].
  • Kies bij Object Type [Uren- en onkosten boeking].
  • Klik op het download-icoontje.
  • Open het gedownloade bestand in Excel.
  • Vul de volgende kolommen verplicht in:
    • [Medewerker nummer]
    • [Datum van de boeking]
    • [Aantal]

Alle andere velden kunnen later handmatig nog worden aangepast of door middel van het opnieuw importeren van de Excel-sheet:

• Klik met uw muis op het rode driehoekje bij de kolomknop voor een uitleg van het betreffende veld.
  • Vul de Excel-sheet met de gegevens die u wilt importeren.
  • Sla de Excel-sheet op en sluit deze.
  • Ga nu in de nieuwe versie van QicsMilestones weer naar [Productie].
  • Klik bovenaan op [Importeren] of rechtsklik met uw muis op [Importeren].
  • Selecteer het Excel-bestand dat u wilt importeren.