Hoe voeg ik een kolom toe/hoe verwijder ik een kolom?

Volgen
  • Klik rechts bovenaan op [Kolom opties].
  • In het nieuw geopende scherm ziet u aan de linkerzijde de beschikbare kolommen. Rechts staan uw geselecteerde kolommen.

• Klik bij [Beschikbare kolommen] op de kolom die u wenst te gebruiken. Gebruik de Control-toets om meerdere kolommen tegelijk te selecteren.
  • Klik op het pijltje naar rechts om deze kolommen te verplaatsen naar uw geselecteerde kolommen.
  • Klik op [OK].

Als u kolommen uit uw geselecteerde kolommen wilt verwijderen, doet u als volgt:

• Klik bij [Geselecteerde kolommen] op de kolom die u wenst te verwijderen. Gebruik de Control-toets om meerdere kolommen tegelijk te selecteren.
  • Klik op het pijltje naar links om deze kolommen terug te zetten.