Hoe bewerk ik mijn uren/onkosten?

Volgen

Uren bewerken kan op twee verschillende manieren:

1. In uw overzichtsscherm

• Kies het tabblad [Uren] of [Onkosten] om uw uren of onkosten te bewerken.
  • Selecteer een boeking. Gebruik eventueel de zoekfunctie om deze te vinden.
  • Klik op een dag in de projectregel en wijzig het aantal uren/onkosten. Typ rechtstreeks het aantal in of gebruik het plus/min-menu.

Let op: het plus/min-menu voegt steeds een tijd toe dat afhankelijk is van uw gekozen tijdsinterval.

• Klik eveneens op de projectregel om de taak en omschrijving te wijzigen. Selecteer eventueel een eerder gekozen taak/omschrijving uit het drop-down-menu.
  • Open eventueel het project om nog meer wijzigingen door te voeren.

2. In de boeking

• Kies het tabblad [Uren] of [Onkosten] om uw uren of uw onkosten te bewerken.
  • Selecteer een boeking. Gebruik eventueel de zoekfunctie om deze te vinden.
  • Klik op het [Open]-icoontje dat voor een artikel staat of rechtsklik met uw muis op [Open].
  • Pas uw uren/onkosten aan.