Hoe bewerk ik mijn uren en/of onkosten?

Volgen

Het bewerken van uw uren en/of onkosten kan op twee verschillende manieren:

1. In uw overzichtsscherm

• Ga via het menu naar [Invoeren uren/onkosten].
  • Selecteer een boeking. Gebruik eventueel de zoekfunctie om deze te vinden.
  • Wijzig het aantal uren en/of onkosten voor de desbetreffende dag door deze rechtstreeks in te typen of gebruik het plus/min-menu:

Let op: het plus/min-menu voegt steeds een tijd toe die afhankelijk is van uw gekozen tijdsinterval.

• Klik op de projectregel om de taak en/of omschrijving aan te passen en druk op [Enter] op het toetsenbord om te bevestigen.
  • Uw uren en/of onkosten zijn aangepast.

2. In de boeking

• Ga via het menu naar [Invoeren uren/onkosten].
  • Selecteer een boeking. Gebruik eventueel de zoekfunctie om deze te vinden.
  • Klik op het [Openen]-icoontje dat voor een artikel staat of rechtsklik met uw muis op de boeking en kies [Openen].
  • Pas uw uren en/of onkosten in de pop-up aan:

• Klik op [OK].
  • Uw uren en/of onkosten zijn aangepast.