Release notes update 113/114 – release 14 juni 2016

Volgen

8591 Functieverbetering op pagina [Projectplanning]

Als een gebruiker bij [Projectplanning] meerdere taken wilde wijzigen, kon het wel eens lang duren om tussen de verschillende taken te navigeren. In deze nieuwe versie is de performance van de pagina verbeterd.

6500 Rapport [Projectplanning] opent planningen van langer dan 2 jaar

Bij het rapport [Projectplanning] was het eerder niet mogelijk om projecten te openen, waarbij sprake was van een planning van langer dan 2 jaar. Deze limiet is inmiddels opgeheven.  Het rapport kan nu planningen tonen die veel langere periodes beslaan.  

8295 Rapport [Gefactureerd per klant] toont facturen zonder factuurdatum

In het rapport [Gefactureerd per klant] zijn de datumparameters verplicht. U kunt facturen vinden op basis van factuurdatum. Zowel [Vanaf] als [Tot en met] moet daarbij worden ingevuld:Facturen kunnen, tot ze worden verwerkt, echter ook zonder factuurdatum bestaan. Omdat datumparameters verplicht zijn, werden facturen zonder datum in dit rapport nooit meegenomen. In deze versie hebben wij de parameters gewijzigd, waardoor facturen zonder factuurdatum altijd zichtbaar zijn, ongeacht de waardes die u bij de parameters selecteert.

8424 Volgorde kolommen bij rapport [Productiviteit per medewerker (in bedragen)] aangepast

De kolommen in het rapport [Productiviteit per medewerker (in bedragen)] hadden eerst een andere volgorde dan in het vergelijkbare rapport [Productiviteit per medewerker (in uren)]. Beide rapporten hebben voortaan dezelfde kolomvolgorde:8157 [Afdeling]-filter op Productiepagina

Op de Productiepagina kunt u voortaan filteren op [Afdeling]:

 

8730 Kopieer project-endpoint op QicsMilestones Web API

QicsMilestones Web API is uitgebreid met een nieuwe endpoint ‘Copy Project’. Dit maakt het mogelijk om een nieuw project te maken op basis van een kopie van een bestaand project. Deze functie is handig voor klanten die de Web API (willen) gebruiken om projecten met complexe structuren aan te maken (bijvoorbeeld met facturatieschema’s). Dit endpoint is gemaakt onder de Project resource:


 

8405 Kolom [Taak] toegevoegd aan pagina [Goedkeuren per project]

Als u uren en onkosten goedkeurt via de pagina [Goedkeuren per project], kunt u voortaan de kolom [Taak] aan de paginalay-out toevoegen middels de functie [Aanpassen kolommen]:

 
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk