Wat zijn kolominstellingen?

Volgen

Bij de kolominstellingen kunt u aangeven welke kolommen u wilt zien of juist wilt verbergen in uw overzichtsscherm.

• [Altijd tonen]: de kolom wordt altijd getoond, ook als het scherm heel klein wordt gemaakt (bijvoorbeeld op een iPad mini)
  • [Tonen bij voldoende ruimte]: de kolom wordt alleen getoond als er voldoende ruimte is op het scherm. Als het scherm klein wordt gemaakt (bv op een iPad mini), wordt de kolom verborgen
  • [Verbergen]: de kolom wordt nooit getoond

NB: Wanneer de regel geopend wordt, zijn altijd alle velden zichtbaar. De instelling heeft dus alleen betrekking op de kolommen die in de weekstaat worden getoond.

Hoe pas ik de kolominstellingen aan?