Hoe maak ik een artikelgroep aan?

Volgen
  • Ga naar [Instellingen] -> [Artikelgroepen].
  • Klik op [Nieuw].
  • Geef de artikelgroep een naam en geef aan of de artikelen die onder die artikelgroep moeten vallen productief en/of factureerbaar zijn.

Voorbeeld:

Interne, ondersteunende werkzaamheden zijn wel productief, maar kunnen niet gefactureerd worden:
Vink hiervoor [Productief] aan, maar laat [Factureerbaar] uit.

Externe uren die aan een klant doorbelast kunnen worden, zijn zowel productief als factureerbaar:
Vink beide opties aan.

Interne ziekte- of verlofuren zijn niet productief (er is niet gewerkt) en kunnen niet gefactureerd worden:
Laat beide vinkjes uitstaan.

• Klik op [OK] om op te slaan of op [OK en nieuwe] om op te slaan en een nieuwe artikelgroep aan te maken.

Hoe koppel ik een artikel aan een artikelgroep?