Hoe maak ik een extra eigenschap aan?

Volgen
  • Ga naar [Instellingen] -> [Extra eigenschappen].
  • Klik op [Nieuw].
  • Geef het veld een titel.
  • Kies bij [Type] het type veld dat u wilt aanmaken.
  • Kies bijvoorbeeld voor [Datum] als u een datumveld wilt toevoegen.
  • Geef bij [Object type] aan waar het veld moet komen, bijvoorbeeld [Relatie]*.
  • Vul de overige gegevens in.
  • Klik op [OK] om op te slaan of op [OK en nieuwe] om op te slaan en nog een extra eigenschap aan te maken.

* Als u naar [Instellingen; Relaties] gaat ziet u rechts in beeld bij [Hyperlinks] het woord [Meer]. Klik daarop om bij de extra eigenschappen van [Relaties] te komen.