Wat is de synchronisatie-interval met Exact Online?

Volgen

QicsMilestones synchroniseert elk kwartier met Exact Online (EOL). Omdat de webservice tussen beide software geen gebruik kan maken van de mutatiedatums van de gegevens in EOL, worden alle gegevens gesynchroniseerd, ook oude data die al lange tijd niet meer gemuteerd is.

Om te voorkomen dat het systeem te traag wordt, doordat er continu grote hoeveelheden gegevens gesynchroniseerd moeten worden, worden de gegevens elke 15 minuten met elkaar vergeleken en eventueel bijgewerkt.

Hoe synchroniseer ik met Exact Online?
Wat kan ik importeren vanuit Exact Online?
Hoe maak ik een gebruiker aan in Exact Online?