Hoe exporteer ik een project?

Volgen
  • Klik in het projectoverzicht-scherm op [Exporteer]. Vervolgens kunt u kiezen uit twee mogelijkheden.

1. [Exporteer huidige weergave]: Hiermee exporteert u de gegevens zoals die zijn weergegeven op uw scherm. Dus de resultaten die eventueel toegepaste filters opleveren en de kolommen die u zichtbaar heeft gemaakt in uw overzicht.

2. [Exporteer gegevens om het project te kopiëren]: Hiermee exporteert u de gegevens zoals die zijn weergegeven op uw scherm. Dus de resultaten die eventueel toegepaste filters opleveren en de kolommen die u zichtbaar heeft gemaakt in uw overzicht.

Hoe importeer ik een project?