Hoe plan ik een project?

Volgen
  • Ga naar [Instellingen] -> [Projecten].
  • Selecteer de projectregel en klik op [Planning].
  • Klik op het nieuw geopende scherm op [Voeg taak in], linksboven in het menu op het tabblad [Planning].
  • Geef de taak een naam en omschrijving en voer de start – en einddatum in.
  • Geef bij [Artikel] aan om wat voor taak het gaat.
  • Selecteer bij [Competentie] ..
  • Vul bij [Prioriteit] een getal in om de prioriteit van de taak aan te geven.
  • Voer bij [Financiën] een urenbudget, tarief en kostentarief in.
  • Klik op [OK].

Wat is een project?
Hoe maak ik een project aan?
Hoe bewerk ik een project?
Hoe koppel ik een afdeling aan een project?
Mijn project wordt verlengd. Waar moet ik rekening mee houden?
Hoe importeer ik een project?
Hoe exporteer ik een project?
Hoe leg ik het projectbudget vast?
Hoe bepaal ik wie uren en onkosten mag goedkeuren voor een project?