Hoe geef ik uren in tijd weer in plaats van decimalen?

Volgen

Een gebruiker kan bij zijn of haar persoonlijke voorkeuren (via [je inlognaam], gebruikersinstellingen) instellen in welk formaat de uren worden weergegeven:

Bij het goedkeuren van een weekstaat werden de uren altijd numeriek weergegeven. Dit zorgde soms voor verwarring, met name als het ging om grote aantallen kleine tijdsboekingen op een en dezelfde dag (bijv. intervallen van 5 minuten). De uren werden namelijk afgerond. De uren kunnen hier als [Tijd] worden weergegeven: