Hoe importeer ik een relatie?

Volgen

Om de data goed te kunnen importeren, moet u een leeg Excel-template gebruiken.

Deze kunt u als volgt downloaden:

• Ga naar [Instellingen] -> [Gegevens importeren].
  • Kies bij [Object Type]: [Klant].
  • Klik op het download-icoontje.

• Open het gedownloade bestand in Excel.
  • Vul de volgende kolommen verplicht in:
    • [Naam]
    • [Code]
    • [Naam van de e-mailsjabloon]: dit veld is verplicht als de verzendmethode staat ingesteld op [E-mail].

Alle andere velden kunnen later handmatig nog worden aangepast of door middel van het opnieuw importeren van de Excel-sheet:

• Klik met uw muis op het rode driehoekje bij de kolomknop voor een uitleg van het betreffende veld.
  • Vul de Excel-sheet in met de gegevens die u wilt importeren.
  • Sla de Excel-sheet op en sluit deze.
  • Ga naar [Instellingen] -> [Gegevens importeren].
  • Kies bij [Object Type]: [Klant].
  • Klik op het upload-icoontje.
  • Selecteer het Excel-bestand dat u wilt importeren.