Wat is het verschil tussen een medewerker en een gebruiker?

Volgen

Een medewerker is iemand die werkt binnen een organisatie of bedrijf. Een gebruiker is iemand die toegang heeft tot QicsMilestones middels een gebruikersnaam en wachtwoord.

Als u iemand in dienst neemt, moet u in QicsMilestones zowel een nieuwe medewerker als een nieuwe gebruiker aan maken. Gebruikers die niet gekoppeld zijn aan een medewerker, kunnen geen uren en onkosten invoeren.

Wat is een medewerker?
Hoe maak ik een medewerker aan?
Hoe koppel ik een medewerker aan een gebruiker/afdeling/manager/functie/kostenplaats?
Kan ik een medewerker verwijderen?
Hoe stel ik een medewerkerstarief in?
Hoe wijzig ik een medewerkerstarief?
Hoe koppel ik een competentie aan een medewerker of materiaal?