Hoe maak ik een (standaard) betalingsconditie aan?

Volgen
  • Ga naar [Instellingen] -> [Betalingscondities].
  • Klik op [Nieuw].
  • Geef de betalingsconditie een naam, code en omschrijving.
  • Geef bij [Type] aan of het om [Incasso] of [Credit] gaat.
  • Voer bij [Betalingstermijn] het aantal dagen in.
  • Vink [Standaardinstelling] aan als u van deze betalingsconditie de standaard wilt maken.
  • Klik op [OK] om op te slaan of op [OK en nieuwe] om op te slaan en nog een betalingsconditie aan te maken.

Silverlight-versie QicsMilestones

Bovenstaand stappenplan geldt voor gebruikers van de Silverlight-versie van QicsMilestones (QM)

HTML-versie QM

Wie de HTML-versie van QM gebruikt, kan het volgende stappenplan gebruiken.