Hoe maak ik een factuurlay-out aan?

Volgen

Om een nieuwe factuurlay-out te kunnen gebruiken, dient u een RDLC (MS Reportserver)-bestand, waarin de factuurlay-out is opgemaakt, te uploaden.
(Om een RDLC-bestand aan te maken of te bewerken heeft u Visual Studio nodig. Wij raden u aan om contact met Qics op te nemen wanneer u een wijziging in uw factuurlay-out wilt aanbrengen, of wanneer u een nieuwe factuurlay-out wilt hebben.)

• Ga naar [Instellingen] -> [Factuurlay-outs].
  • Klik op [Nieuw] en geef de lay-out een naam.
  • Klik in het veld [Bestand factuurlay-out] op het [Selecteer bestand]-icoon en selecteer het gewenste RDLC-bestand.