Hoe maak ik een gebruiker aan in Twinfield?

Volgen

In de handleiding van Twinfield treft u instructies aan voor het aanmaken van een gebruiker.

Om te kunnen koppelen met QicsMilestones, hebben wij minimaal een level 4 gebruikersaccount nodig. Het heeft echter onze voorkeur wanneer wij gebruik kunnen maken van een level 1 account, omdat we met een dergelijk account met u mee kunnen kijken wanneer er zich problemen voordoen met de koppeling tussen Twinfield en QicsMilestones, die mogelijk te maken hebben met de configuratie van Twinfield.

De minimale gegevens die wij in moeten kunnen lezen zijn:

• [Debiteuren]
• [BTW codes]

Daarnaast moet dit gebruikersaccount rechten hebben om verkoopboekingen aan te maken.

Let op: als u een bestaand gebruikers account aan ons doorgeeft en u veranderd het wachtwoord, dan werkt de koppeling met QicsMilestones niet meer.
Het is dus verstandig om een nieuwe gebruiker aan te maken voor de synchronisatie.

Wat kan ik importeren vanuit Twinfield?
Wat is de synchronisatie-interval met Twinfield?
Hoe maak ik een financiële boeking vanuit QicsMilestones in Twinfield?