Hoe synchroniseer ik met Exact Synergy Enterprise?

Volgen
  • Ga naar [Systeem] -> [oAuth gebruiker].
  • Klik op [Nieuw].
  • Voer een gebruikersnaam in en selecteer [Aangepast].
  • Voer de benodigde gegevens in, o.a. [Gebruikersnaam], [Client Id], [Authenticatie URL], etc.
    Wanneer u integreert met Exact Synergy Enterprise, moeten de codes van de divisies exact overeen komen. De namen hoeven niet exact overeen te komen. Het is ook mogelijk om valuta te importeren vanuit Exact Synergy Enterprise.
  • Klik op [OK] om op te slaan of op [OK en nieuwe] om op te slaan en nog een koppeling te maken.
  • Klik op [Sluiten].
  • Selecteer de gebruikersnaam en klik op [Authenticatie] of rechtsklik met uw muis op [Authenticatie].
  • Voer in het nieuw geopende scherm uw inloggegevens van Exact Synergy Enterprise in.

Bij het synchroniseren met Exact Synergy Enterprise is het mogelijk om oude projecten uit te sluiten van synchronisatie door uw QicsMilestones consultant een minimum mutatiedatum in te laten stellen in de webservice. Alleen mutaties die na deze datum plaatsvinden zullen dan gesynchroniseerd worden.

Wat kan ik importeren vanuit Exact Synergy Enterprise?
Wat is de synchronisatie-interval met Exact Synergy Enterprise?