Wat kan ik instellen bij [Mijn weergaven]?

Volgen
  • Bij [Mijn weergaven] kunt u aangeven welke tegels op uw startpagina worden getoond. Voor nieuwe gebruikers wordt de initiële set van weergaven bepaald door de rollen die aan deze gebruiker zijn toegewezen.

U kunt ook nieuwe tegels aanmaken, bijvoorbeeld een link naar een bepaald project, of een overzicht van projecten met een vooraf ingesteld filter:

• Ga hiervoor naar de pagina waarvan u een tegel wilt aanmaken.
  • Pagina's die een weergave kunnen krijgen in het [Mijn weergaven]-menu, hebben een [Voeg weergave toe]-link rechts bovenin beeld.

• Klik op [Voeg weergave toe].
  • Geef in het nieuwe scherm de weergave eventueel een nieuwe naam en klik op [OK].

U kunt ook een weergave maken van een overzicht met een vooraf ingesteld filter:

• Ga hiervoor naar de pagina waarvan u een tegel wilt aanmaken.
  • Stel een filter in.
  • Klik op [Voeg weergave toe].
  • Geef in het nieuwe scherm de aangepaste weergave eventueel een nieuwe naam.
  • Vink, indien gewenst, [Toont de telling op uw startscherm] aan als u op de tegel 'live' informatie wilt zien.
  • Klik op [OK].

De weergave onthoudt niet alleen de filterinstellingen, maar ook welke kolommen zichtbaar zijn, de grootte van de kolommen en de kolomvolgorde. Ook de sortering wordt vastgehouden.

Hoe bewerk/verwijder ik een weergave?