Hoe wijs ik een taakbudget aan een project toe?

Volgen

Aan taken kunt u ook budgetten toewijzen, zodat u uw project op taak-, fase- en totaalniveau kunt bewaken.

• Ga hiervoor naar [Instellingen] -> [Projecten].
  • Selecteer het project en klik op [Wijzigen] of rechtsklik met uw muis op [Wijzigen].
  • Kies in de projectconfiguratie bij [Projectbudget] voor [Budget per projecttaak].
  • Klik op de tekst [Budget per projecttaak] dat nu een hyperlink is geworden.
  • Klik op [Budget per projecttaak] om in de planningsmodule te komen.

U kunt nu een project taakhiërarchie gaan opbouwen.