Waarom is het artikel op het project gemarkeerd als “Wordt gefactureerd”?

Volgen

Dit is afhankelijk van de gekozen facturatievorm:

Heeft u gekozen voor [Uren maal tarief] en/of [Onkosten] dan verwacht QicsMilestones dat u de geschreven uren en onkosten wilt factureren en dat ze dus op het factuurvoorstel komen te staan.

Als u artikelen koppelt bij deze facturatievormen, dan is de instelling [Wordt gefactureerd] automatisch aangevinkt.

Zodra u heeft gekozen voor [Vast bedrag] of [Terugkerende termijnbedragen] dan verwacht QicsMilestones dat u vaste bedragen (termijnen/installments/vaste prijzen) gaat factureren en dat alle uren  en onkosten die u op dit project schrijft, nooit op het factuurvoorstel komen te staan.

Als u artikelen koppelt bij deze facturatievormen, dan is de instelling [Wordt gefactureerd] automatisch niet aangevinkt.

In beide gevallen kunt u de instelling per gekoppeld artikel aanpassen.