Hoe verreken ik een voorschot?

Volgen

- Keur de geboekte uren goed en klik in het menu op [Facturatie] -> [Facturen].
- Kies in het scherm bij [Type] voor [Verrekening], wat aangeeft dat het om de verrekening van het voorschot gaat.
- Klik op [Aanmaken]. Er wordt een batch aangemaakt voor alle facturen die aan de opgegeven criteria voldoen.
- Ga naar [Facturen goedkeuren] om het voorschot goed te keuren.

Nadat u het voorstel heeft goedgekeurd, kunt u de factuur verwerken en verzenden.

Bekijk ook de video: