Hoe maak ik een voorschot aan?

Volgen
  • Ga naar [Instellingen] -> [Projecten] en maak een nieuw project aan.
  • Geef bij [Facturatievormen project] aan dat u een voorschot wilt aanmaken door [Uren maal tarief], [Onkosten] en [Project voorschotten voor uren en onkosten] aan te vinken.

Let op: de uren die besteed zijn voor de startdatum die u bij het voorschot opgeeft, vallen niet onder het voorschot en worden 'los' gefactureerd.

• Vul de projectgegevens in.
  • Maak bij [Project voorschotten voor uren en onkosten] een facturatieschema aan door op [Toevoegen facturatieschema] te klikken.
  • Vul de benodigde gegevens in, klik op [OK] en op [Genereer termijnbedragen].
  • Het voorschot is nu gegenereerd.

Bekijk ook de video:

Hoe bewerk ik een voorschot?
Hoe verreken ik een voorschot?