Hoe verwerk ik opslagen en kortingen?

Volgen
  • Geef standaard per artikel aan of een opslag of korting van toepassing is.
  • Ga hiervoor naar [Instellingen] -> [Artikelen].
  • Maak een nieuw artikel aan of bewerk een bestaand artikel.
  • Voer bij [Financieel] het toeslagpercentage in en selecteer, indien gewenst, een toeslagartikel:

Voor meer informatie, zie Wat is een toeslag? of Hoe worden toeslagpercentages berekend?

• Zet het percentage op nul om hiervan af te wijken. Dit kan per project. Er wordt dan geen opslag of korting berekend. U kunt ook een projectpercentage instellen dat alle artikelpercentages overruled.