Op welke manieren kan ik factureren?

Volgen
  • Ga naar [Instellingen] -> [Projecten].
  • Klik op [Nieuw].
  • Vul alle gegevens in.
  • Geef bij [Facturatievormen project] aan hoe u wilt factureren.
    (Meerdere keuzes zijn mogelijk).

• Selecteer [Vast bedrag, gesplitst in één of meerdere termijnbedragen] als u één of meerdere vooraf vastgestelde bedragen wilt factureren, bijvoorbeeld voor een fixed fee-opdracht.
  • Selecteer [Terugkerende termijnbedragen] als u een periodieke factuur wilt aanmaken, bijvoorbeeld voor het maandelijks factureren van een contract of abonnement
  • Vink [Uren maal tarief] aan als u wilt factureren op basis van uren maal tarief.
  • Vink [Onkosten] aan als u onkosten, zoals reiskosten, wilt kunnen registreren op een project.
  • Selecteer [Voorschotten] als u voorschotten wilt factureren.
    Deze worden later verrekend met de daadwerkelijk bestede uren.
  • Voeg bij [Factuurnotities] eventueel extra informatie toe aan de factuur.
  • Klik op [Meer details] om aan te geven in welke valuta het project gefactureerd moet worden.
  • Koppel eventueel een project-specifieke factuurlay-out aan het project.
  • Als u een extra regel op de factuur wilt toevoegen met een toeslag die berekend is over de geboekte uren, gebruik dan een artikel waaraan een toeslagartikel en een toeslagpercentage zijn gekoppeld.
  • Als u een artikel met een toeslagpercentage gebruikt, maar ook een projecttoeslag vast wilt leggen, geef in het veld [Toeslagpercentage] het gewenste toeslagpercentage aan.

Hoe maak ik een factuurvoorstel aan?
Hoe bewerk ik een factuurvoorstel?
Hoe voeg ik een referentie of opmerking toe aan een factuur?
Hoe importeer ik een factuur?