Op welke manieren kan ik factureren?

Volgen
  • Ga naar [Instellingen] -> [Projecten].
  • Klik op [Nieuw].
  • Vul alle gegevens in.
  • Geef bij [Facturatievormen project] aan hoe u wilt factureren.
    (Meerdere keuzes zijn mogelijk).
  •  Onderstaand menu is van onze Silverlight-versie.

• Selecteer [Vast bedrag, gesplitst in één of meerdere termijnbedragen] als u één of meerdere vooraf vastgestelde bedragen wilt factureren, bijvoorbeeld voor een fixed fee-opdracht.
  • Selecteer [Terugkerende termijnbedragen] als u een periodieke factuur wilt aanmaken, bijvoorbeeld voor het maandelijks factureren van een contract of abonnement.
  • Vink [Uren maal tarief] aan als u wilt factureren op basis van uren maal tarief.
  • Vink [Onkosten] aan als u onkosten, zoals reiskosten, wilt kunnen registreren op een project.
  • Selecteer [Voorschotten] als u voorschotten wilt factureren.
    Deze worden later verrekend met de daadwerkelijk bestede uren.
  • Voeg bij [Factuurnotities] eventueel extra informatie toe aan de factuur.
  • Klik op [Meer details] om aan te geven in welke valuta het project gefactureerd moet worden.
  • Koppel eventueel een project-specifieke factuurlay-out aan het project.
  • Als u een extra regel op de factuur wilt toevoegen met een toeslag die berekend is over de geboekte uren, gebruik dan een artikel waaraan een toeslagartikel en een toeslagpercentage zijn gekoppeld.
  • Als u een artikel met een toeslagpercentage gebruikt, maar ook een projecttoeslag vast wilt leggen, geef in het veld [Toeslagpercentage] het gewenste toeslagpercentage aan.

Hoe maak ik een factuurvoorstel aan?
Hoe bewerk ik een factuurvoorstel?
Hoe voeg ik een referentie of opmerking toe aan een factuur?